Bluetooth autossa

Suodatus Piilota suodattimet
Suodata
Hinta
Tavaramerkki
    Auto-Connect Champion Connects2 Dension iSimple mObridge NEDIS re-STREAM
Tuotetta on varastossa
    Ei Kyllä

Bluetooth autossa

Att streama musik från din smartphone och ta emot handsfree-samtal via Bluetooth är både simpelt och stilrent. Skippa onödiga kablar men få grym ljudkvalitet och en hög användarvänlighet med något av de Bluetooth/handsfree-tillbehör vi erbjuder! 

För att följa regelverket om mobilfri körning och på köpet få riktigt grym funktionalitet i bilen, rekommenderar vi att följa dessa enkla steg!


Hållare för smartphone! 
- Vi har olika lösningar för att fästa din telefon på panelen, i rutan, eller på luftventil. Få enkel översikt över telefonen utan att tumma på säkerheten vid körning. Detta är ett måste i den moderna bilen och valmöjligheterna är därför stora. Klicka här för att välja en hållare som passar dina behov!

Trådlös anslutning - Musik och handsfree! 
- I många bilar saknas Bluetooth och därmed även funktion Handsfree. När man söker ett smidigt sätt att spela upp sin musik, både lagrad på enheten och via tjänster som Spotify och Tidal, så finns det ingenting som är lika smidigt och sömmlöst som trådlöst via Bluetooth. Vi erbjuder universala interface och adaptrar för streaming, handsfree eller både och! 

Modellspecifika lösningar!
- Utöver dessa universala lösningar finns bil och modellspecifika lösningar för trådlös anslutning. För att läsa mer om det och hitta rätt produkt till din bil,
klickar du här och välj din bilmodell!

Kirjaudu sisään

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

MERKINTÄ. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnanalennuksen toteutumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.