Hankaus ja kiillotus

Suodatus Piilota suodattimet
Suodata
Hinta
Tavaramerkki
    BVE Meguiar's Tershine
Tuotetta on varastossa
    Ei Kyllä
Näytä lisää...

Hankaus ja kiillotus

Kännde du att en tvätt var alldeles för lite och vill ha ännu bättre resultat? Då är det polering som gäller och här finner du dom rätta produkterna för ett glänsande resultat!

Rubbing: Är din bil full med repor,oxid eller fågelspill som du låttit sitta för länge? Då är det dags att polera din bil! Första steget är att ta ett grovt polermedel såkallad Rubbing som hjälper dig att avlägsna dessa defekter i lacken. Har du en lack som blivit matt med åren? Då är detta ett perfekt sätt att få upp bilens forna glans!

Polish: Om det fanns behov av att köra rubbing på din bil så bör du alltid fortsätta med en fin polish. Detta för att få bort eventuella hologram och polerrepor som uppstod vid rubbingen. Polish använder du också för att få upp glansen och djupet i din lack, detta ger ett mycket bra resultat för att lägga ett skyddande wax som avslutning.
Kirjaudu sisään

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

MERKINTÄ. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnanalennuksen toteutumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.