Dynavoice

Suodatus Piilota suodattimet
Suodata
Hinta
Tuotetta on varastossa
    Ei Kyllä
Näytä lisää...
1  2  3  4  ..5  Seuraava»

Dynavoice

Svenska fabrikatet Dynavoice grundades i Falkenberg och har idag skapat sig ett aktat namn med sina påkostade och extremt konkurrenskraftiga konstruktioner, vars förträfflighet gång efter gång bevisats i flertalet tester i våra största elektronikmagasin Hifi&Musik, Ljud&Bild samt Hemmabio.

Främst kännetecknas Dynavoice-namnet med de moderna, genomtänkta och välljudande högtalarkonstruktionerna. Faktum är att recensenter ansett att Dynavoice i vissa tillfällen kan jämföras med dubbelt så dyra konkurrenter, och det säger en hel del om att man lyckats stort med sin affärsidé. Grundpelarna man arbetar efter är ett gediget utvecklingkunnande, en kostnadseffektiv tillverkning med färre mellanhänder samt en aggressiv prissättning.

Med säte i Sverige är du som konsument garanterad att ta del av de bästa priserna av Dynavoices unika ljudlösningar, vars valuta verkligen är maxad för pengarna.


Kirjaudu sisään

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

MERKINTÄ. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnanalennuksen toteutumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.