Kaiuttimet

Suodatus Piilota suodattimet
Suodata
Hinta
Tavaramerkki
    Arcsound Audible Physics Audio Pro Bose Canton Dayton Audio DLS Dynavoice Elipson Everything but the box Faital Pro GAS Audio Power Lithe Audio Magnat Monacor Polk Q Acoustics SB Audience SpeakerCraft System One Tangent Visaton Yamaha
Tuotetta on varastossa
    Ei Kyllä
Näytä lisää...
1  2  3  4  ..28 Seuraava »

Kaiuttimet

Kaiuttimet musiikkiin ja elokuviin!

Ilman kaiuttimia ei ääntä. Syy hyvään äänijärjestelmään, olipa se sitten musiikin toisto tai kotiteatteri, on hyvien kaiuttimien valinta. Lattiakaiuttimet painolla, kolmijalka- ja surround-kaiuttimet yksityiskohtia ja jakamista varten sekä keskikaiuttimet useimpien äänien ja vuoropuhelun tarkkaan toistamiseen sekä musiikissa että elokuvissa. Meillä on kaiken tyyppiset kaiuttimet, erilaisissa malleissa, mihin tahansa tarkoitukseen.


Ehkä etsit parvekkeelle erittäin kestäviä ulkokaiuttimia tai aktiivisia kaiuttimia, jotka eivät vaadi ulkoista virtalähdettä? Seinäkiinnitteiset kaiuttimet ja sisäänrakennetut kaiuttimet piilotettuun äänijärjestelmään? Kaikki tämä ja erilaisissa malleissa valmiiksi muodostetut kaiutinpaketit löytyvät BRL:n valikoimasta.


Valitse alla oleva luokka saadaksesi selkeämmän kuvan valikoimasta, ja käytä sitten fiksua suodatinta löytääksesi juuri etsimäsi. Jos sinulla on vaatimuksia tai tiedusteluja mainostamiemme tuotteiden lisäksi, ota yhteyttä tukeen support@brl.se tai soittamalla numeroon (+46)19-206750

Kirjaudu sisään

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

MERKINTÄ. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnanalennuksen toteutumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.