Peruutuskamera

Suodatus Piilota suodattimet
Suodata
Pris
Tillverkare
    ACV Connects2 Echomaster Macrom Pioneer
Typ
    Backkamera Fordonsspecifik Kablage LCD skärm Parkeringssensor Skärm Tillbehör
Näytä lisää...
1  2  3 Seuraava »

Peruutuskamera

Peruutuskamera antaa kuljettajalle mahdollisuuden hallita auton takana olevaa aluetta peruuttaessa ja pysäköidessään. Meillä on erityyppisiä kameroita, jotka taatusti lisäävät turvallisuutta ja lisäävät tietoisuutta automallista tai kuljettajasta riippumatta

Jotkut takakamerat ovat autospesifisiä sopimaan tiettyyn malliin, mutta meillä on myös yleiskameroita, jotka voidaan kytkeä kaikkiin kameraan valmistettuihin stereoyksiköihin.


Käytä yhtä tai useampaa suodatusvaihtoehtoa löytääksesi sinulle sopivan tuotteen!


Ajoneuvokohtainen - Täällä keräämme autokohtaisia ??vaihtoehtoja, jotka on kehitetty ja valmistettu sopimaan valittujen automallien alkuperäismalleihin.

Kamerasarjat – Tähän suodatukseen olemme keränneet täydelliset kamerasarjat taaksepäin suuntautuvalla kameralla, kaapeloinnilla ja näytöllä. Täydellinen kokonaisratkaisu niille, jotka eivät halua yhdistää omaa pakettiaan.

Langaton - Langattomat järjestelmät ovat tulevaisuuden viritys. Täältä löydät peruutuskameraan liittyvät langattomat vaihtoehdot.

Universal - Suurin osa takakameroistamme on universaaleja, mikä tarkoittaa sitä että ne eivät ole auto- tai stereospesifisiä. Voit siis valita vapaasti näiden joukosta, jos sinulla on aikomus vaihtaa tai täydentää peruutuskameraa.

Lisävarusteet – Tästä suodatuksesta löydät lisävarusteita, kuten kaapeleita ja kiinnikkeitä.

Kirjaudu sisään

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

MERKINTÄ. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnanalennuksen toteutumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.