Kaiuttimet

Suodatus Piilota suodattimet
Suodata
Hinta
Tavaramerkki
    Aries Audible Physics Auto-Connect Bass Habit BOSS B² audio Dayton Audio DLS EDGE Faital Pro GAS Audio Power Hammer Tech Kicker Light Harmonic Pioneer PRV Audio SB Audience System One Visaton
Tuotetta on varastossa
    Ei Kyllä
Näytä lisää...
1  2  3  4  ..18 Seuraava »

Kaiuttimet

Päivitä autoääni - vaihda auton kaiuttimet!

Koaksiaalikaiuttimet sisäänrakennetulla diskantilla tai sarjajärjestelmä erillisellä keskiäänikaiuttimella ja diskantilla. Autokaiuttimet ovat erimuotoisia ja -kokoisia, ja on tärkeää tehdä kaiuttimen vaihto automallin alkuperäisten kaiuttimien koon perusteella.

Tehonkesto, tuuman koko ja herkkyys vaihtelevat kaiuttimien välillä, ja siksi on tärkeää tietää, mitä etsit vaihtokaiuttimen tyypiksi. Jos haluat antaa kaiuttimille virran stereon sisäisellä voimalla, valitse kaiutin, joka sopii tähän tarkoitukseen. Toisaalta, voit myös valita todella tehokkaita kaiuttimia, jos aiot lisätä päätevahvistimen lisäämään tehoa.

Valitsemalla alla olevia kategorioita voit tutustua tarkemmin tarpeisiisi ja löytää parhaiten soveltuvan ratkaisun. Jokaisessa kategoriassa sinulla on mahdollisuus suodattaa esimerkiksi hinnan ja kaiutintyypin perusteella, mikä helpottaa edelleen tuotteen valintaa. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@brl.se tai soita (+46)19-206750.
Kirjaudu sisään