Ulkokaiuttimet

Suodatus Piilota suodattimet
Suodata
Pris
Tillverkare
    Dayton Audio DLS GAS Audio Power Lithe Audio Magnat Q Acoustics System One Visaton
Monteringstyp
    Inbyggnadshögtalare Trädgård Vägghängda högtalare
Färg
    Vit Svart Vit vit
Näytä lisää...

Ulkokaiuttimet

Här har vi samlat alla högtalare som är lämpligt att använda på altanen, uteplatsen eller i andra utomhusmiljöer! 
Välj bland flertal olika högtalare så som inbyggnadshögtalare eller vägghängda högtalare i flera olika storlekar och färger för att passa just din utomhusmiljö. 

Utomhushögtalare har konstruerats att tåla mer extrema miljöer med vind och fukt, vilket ger dig möjligheten att njuta och koppla av med bra ljud på terassen, i garaget, altanen eller vid poolen. Perfekt med skön musik i bakgrunden när du arbetar i trädgården eller bjuder in vännerna till grillfesten.

För att öka livslängden på en utomhushögtalare, då de slits i alla väder utan skydd året om, är att placera den under ett tak, vilket ger ett bättre skydd från regn och direkt solljus, och att man även tar in högtalarna på vinterhalvåret.
Den stora fördelen är att du inte behöver elda på med maxvolym från vardagsrummet för att höra musiken ute, vilket ger dig en bättre lyssnarupplevelse och möjligtvis även en gladare grannsämja.
Kirjaudu sisään

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

MERKINTÄ. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnanalennuksen toteutumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.