Tietosuojapolitiikka 

Winn Scandinavia AB, 556792-9632, Adolfsbergsvägenillä 14, 70227 (”Winn Scandinavia”, ”me”, ”meistä” tai”meidän”) on vastuussa henkilötunnustiedoista joita me  tarpeen mukaan tallennamme sinusta. Meille on tärkeää että sinun yksityisyys suojataan kun käytät Win Chandinavienin palveluja, käyt meidän nettisivulla ("meidän palveluja").Tietosuojapolitiikka sisältää informaatiota siittä mitä henkilötietoja me tallennamme sinusta asiakkaanamme ja miten me käytämme niitä. Se ilmoittaa myös sinun oikeudet omiin henkilötietoihisi.Lue tämä tietosuojapolitiikka tarkasti niin että ymmärrät sen sisällön.Jos sinulla on kysymyksiä voit aina ottaa meihin yhteyden.

Mitä henkilötietoja keräämme sinusta?

Me voimme kerätä henkilötunnustietoja sinusta silloin kun haet asiakkaaksemme, hankit verkkokauppa-tilin, vierailet nettisivullamme, ostat tuotteitamme/palvelujamme tai käytät toimittajiemme Cloud-palveluja, mutta myös jos käytät meidän palveluja ja hyväksyt osallistumisen  yhteistietohakemistoomme. Mitä henkilötietoja me keräämme sinusta riippuu olosuhteista ja siiitä mitä palveluja sinä asiakkaanamme käytät, mutta muodostus voi olla seuraava:

 Henkilötietoja joita itse voit valita toimittamaan meille:

 • Nimi, e-postiosoite, puhelinnumero, käyttäjä-ID, salasana (tallentuu salattuna) ja liikeyritys.
 • Informaatio jonka me pyydämme sinulta silloin kun ilmoitat ongelman meidän tuotteissamme tai palveluksissamme.
 • Muut tiedot joita jätät ilmoittaessasi meidän palveluihin, liityen niihin tai kysymällä lisäpalveluita. 


Automaattiset luodut henkilötiedot:

 • Se mitä sinä teet nettisivulla, mikä yleinen IP-osoite sinulla on,sisäänkirjautumiset ajalla ja päivämäärällä, ostoskärryt ja asiakasosoitteet. Sekä epäonnistuneet siisäänkirjautumiset verkkokauppaan sinun käytäjätunnuksella.
 • Jos käytät meidän valmistajien/toimittajien järjestelmiä (esim verkkoportaaleita, ja cloud-palveluita) voimme hakea tarvittavat tiedot niin että saamme hoidettua, laskutukset, lisenssien hallinnat ja tarvittava tuki.

Me käytämme myös evästeitä ja vastaavaa tekniikkaa kerätessä tietoa siittä miten sinä käytät palvelujamme.Voit lukea enemmän meidän evästeistä täältä https://www.brl.fi/fi/info/evasteet.html

Henkilötiedot joita kerääme kolmanelta osapuolelta.

Me voimme täydentää tiedon jonka saamme kolmannelta osalta esm, meidän valmistajilta ja toimittajilta jos käytät heidän palveluja tai hyväksyt henkilötietojesi jaon meille markkinoinnin tarkoitukseen.


Miksi keräämme henkilötietojasi?

Meidän tarkoituksemme

Me käsittelemme sinun henkilötietojasi näihin tarkoituksiin:

A)Meidän sopimussuhteiden tarkoituksiin:

 • Että pystymme tarjoamaan palvelujamme sinulle ja jotta voimme käsitellä sopimussuhdettamme sinun tai yrityksen kanssa jota edustat.
 • Että pystymme lähettämään sinun tilaus-, toimitus ja laskutustietoja.
 • Että pystymme hallinoida ostojasi, lisenssejä tai cloud-palveluja niin että sinä saat ne tuotteet tai palvelut joihin sinulla on oikeus.
 • Että pystymme välittäämään sinulle tietoja asiakastilistäsi tai tilauksistasi.
 • Että voimme ilmoittaa sinulle muutoksista jotka koskee meidän palvelujamme ja tuotteitamme.
 • Että voimme toteuttaa käyttäjätutkimuksia jotka auttavat meitä antamaan sinulle paremman elämyksen palveluistamme ja tuotteistamme.
 • Että pystymme lähettämään sinulle tarjouksia,uutisia ja tietoja tuotteista tai palveluista joita pyydät meiltä.


B)  Meidän laillisiin tarkoituksiin:

 • Jotta pystymme analysoimaan yleisellä tasolla tavoitteena tuotteiden ja palvelujen parantaminen. 
 • Ip-osoitteiden, laite tunnisteiden tai muun tarpeellisen tiedon käyttöön, väärin käytön estämiseen, palvelujen suojaamiseen tai muuten yleisten ehtojen soveltamiseen ja toteuttamiseen. 
 • Palvelujen parantamiseen,rikkomusten tunnistamiseen ja tietojesi suojaamiseen lokitiedostojen avulla.
 • Jotta voimme lähettää sinulle tuotetarjouksia, uutisia, eri tietoja sekä tuotteita ja palveluita joita me uskomme kiinnostavan sinua.
 • Analysointiin ja tilastollisiin tarpeisiin kohteena parantamaan palvelujamme.
 • Varmistaen,vedoten tai puolustaen oikeudellisia vaateita.


C) Markkinoinnin tarkoituksiin:

 •  Lähettämällä suoran markkinnoinin sinulle sähköpostin, tekstiviestin tai kirjeen kautta. Nämä voi sisältää tarjouksia, uutisia tai tietoa palveluistamme jos sinä olet hyväksynnyt sen. Huomioi että voit milloin tahansa poistaa rekitöröinnin tällaisista viesteistä painamalla linkkiä kirjeen alareunassa, tai ottamalla yhteyttä meihin. 


D)  Me voimme myös käsitellä henkilötietojasi jos näemme sen tarpeellisena suoritttaessa oikeudellisia velvotteita tai viranomaisten päätöksissä.Mihin oikeudelliseen perustaan tieto-suoja asetuksessa vetoamme turvana meidän henkilötietojen käyttöön?

 Se henkilötietokäsittely joka suoritetaan näitä tarkoituksia varten:

 • Kohta(A) on välttämätön jotta me voimme suorittaa sopimuksemme sinun tai edustettavan yrityksen kanssa.
 • Kohta(B) on välttämätön meidän oikeutettuun kiinnostukseen kehittämään, käsitellemään, suojamaan ja markkinoimaan meidän palveluja ja tuotteita sekä kaupallisen ja strategisen toiminnan johtamiseen.
 • Kohta (C) suoritetaan ainoastaan jos olemme saannet hyväksynnän sinulta tällaiseen käsittelyyn.
 • Kohta(D) on vältämätön suorittaakseen oikeudellisen velvoitteen tai viranomaisten päätöksen.  Kenelle saamme antaa henkilötietosi ?

Me voimme antaa henkilötietosi meidän tuotteiden toimittajille tai tuottajille jotka tarvitsevat sinun tietojasi käsittelemään  käyttäjätiliä, cloud-palveluja, lisenssejä, toimituksia (esim.rahdin lähettäjät), eri supporteja ym.

Kolmannelle osapuolelle turvallissuustarkoituksessa tai muissa oikeutetuissa tarkoituksissa.

Vi voimme myös antaa henkilötietoja kolmannelle osapuolelle jos meillä on perusteltu syy uskoa että tämä on välttämätöntä:


 • Suorittaa päteviä velvollisuuksia kuten vastata haasteisiin, vastata tuomioistuimen määräyksiin tai noudattaa lupaa kotietsintään ja muilta osin lakia sallimia velvollisuuksia.
 • Suojataksemme oikeuksiamme sekä varojamme tai suojateksemme asiakkaittemme tai työntekijöidemme turvallisuutta.
 • Estääksemme väärinkäyttöä ,haitallista,luvatonta tai laitonta käytöä palveluistamme sekä suojata nettiverkkomme ja palvelumme, yksiköt ja käyttäjät sellaiselta käytöltä.
 • Esittää tai puolustaa itseämme valituksilta tai vaateilta oikeudesa, hallinollisisessa tai muissa menettelyissä.
 • Selvittää luottoriskejä, raportointiin ja palvelujen maksujen vastaanottoon.
 • Ulkopuolisille tilintarkastajille ja valvontaviranomaisille.


Kolmannen osan palveluntarjoajat

Me voimme työllistää kolmannen osapuolen palvelutarjoajia, kuten toimittamaan infrastruktuuria ja tietotekniikkapalveluja (esim.tietojen säilytystä), käsitellä luottomaksuja, toimittaa palveluja asiakkaillemme, kerätä velkaarvioita, parantaa tietoja,käsitellä asiakaspyyntöjä sekä suorittaa muita tilastollisia analyyssejä.Kolmannen osan palveluntarjoajajilla on pääsyetu sinun henkilötietoihisi silloin kun he käyttävät näitä palveluja, mutta he saavat ainoastaan käsitellä tietojasi meidän kautta ja meidän ohjeiden mukaan.


Missä käsittelemme henkilötietojasi?

Ne henkilötiedot jotka me keräämme sinusta voi siirtyä ja tallentua paikalle euroopan talousalueen ("ETA") ulkopuolelle, paikka joka ei ole komission kautta varmistettu tarpeeksi turvalliseksi. Henkilötiedot voidaan antaa meidän toimittajille/valmistajille jotka ovat sijuouttuneet ETAN ulkopuolelle ja myös henkilökuntamme ja toimittajiemme käsiteltäväksi. Henkilökuntamme voi esimerkiksi suorittaa supportti ja cloudpalveluja sekä käsitellä lisenssejä tai suorittaa tilaustasi. Me otamme kaikki kohtuulliset välttämättömät toimet jotta sinun henkilötietosi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti ja olemme ottaneet sopivia suojelutoimenpiteitä suojattaaksemme ne. Jos haluat lisätietoja näistä suojelutoimenpiteistä tai kopion niistä voit aina ottaa yhteyttä meihin.


Kuinka kauan tallennamme henkilötietojasi?

Me tallennamme henkilötietojasi niin kauan kun tarpeellista niihin toimeenpiteisiin nähden jotka on selostettu "Miksi käsittelemme henkilötietojasi# otsikon alle.Me poistamme tiedot sen jälkeen varmalla tavalla , ja joskus myös anonymisoidaan tietoja.Me suoritamme säännöllisiä tarkastuksia nähdäksemme milloin henkilötiedot on aika poistaa. Henkilötietojasi käytettään eri tarkoituksiin ja tallennus aika tiedoille on vaihteleva riipuen olosuhteista. 

 Yleensä koskevat tallennuskaudet:

Tietotyypit Mikä se on? Tallenusaika
Käyttäjätiedot mm tieto siittä miten käytät ja milloin/miten käytät Winn Scandinavienin Verkkokauppaaa. Tilin poistamiseen saakka.
Supporttitiedot mm tiedot jotka sinä annat kun olet yhteydessä Winn Scandinavian supportiosaston kanssa.  Ei poistoa
Tilitiedot mm tieto tilistäsi, niinkuin käyttäjänimesi, salasanasi ja tieto palveluista joita olet ostanut Winn Scandinavian kautta.  Till dess kontot raderas.
Siirtojentiedot mm tieto tilauksista ja siirroista tililläsi ostojen yhteydessä Winn Scandinavielta. vähintään 7 vuotta kirjanpitolain tähden.
Liikennevirrat   Käyttäjien verkkokaupan ja yleisen verkon käyttö. 26 kuukauttaMiten suojaamme henkilötietojasi?

 Meille on todella tärkeää suojata sinun henkilötietojasi. Kaikki henkilötiedot joita jätät meille tallentuvat varmoille palvelimoille ja me sovellamme turvallisia prosesseja suojataksemme tietoja menetykseltä, väärinkäytöltä, asiattomilta pääsyiltä, muutoksilta, paljastamiselta tai hävittämiseltä.Tärkeä tieo kuten salasana tallentuu täysin salattuna.

Vaikka me teemme kaikkemme suojellakseemme tietojasi emme siltikään pysty takaamaan että meidän turvallisuustoimenpiteet pystyvät ehkäisemään joka yrityksen asiattomaan pääsyyn, väärinkäyttöön tai henkilötietojen paljastamiseen. Meillä on valmiusrutiinit käsitelläkseen mahdollisia fyyssisiä tai teknisiä tapauksia nopeasti ja rajoittaa mahdolliset negatiiviset vaikutukset. 


Miten saat pääsyn omille tiedoillesi

Me ymmärrämme että sinä haluat joskus ehkä enemmän tietoa meiltä henkilötietojesi käytöstä ja joskus on myös tarve päivittää tai korjata henkilötietojasi jotka olet jättännyt meille. Jos näin on asia niin sinulla on mm seuraavat oikeudet: 

 • Oikeus henkilötiedoillesi: Sinulla on oikeus saada vahvistus meiltä jos me käsittelemme henkilötietoja jotka koskevat sinua, ja siinä tapauksessa saada pääsy henkilötietoihin ja informaatioon. 
 • Oikeus korjaamiseen:Jos mielestäsi henkilötiedot ovat virheelliset niin sinulla on oikeus vaatia niiden korjaaminen.  
 • Oikeus poistaa henkilötietosi(helppo unohtaa) Joissakin olosuhteissa, esim. jos henkilötietojasi on käytetty laittomasti tai jos olet ottanut takasi suostumuksen jonka olet aijemmin jättänyt(jos henkilötietojen käyttö on tuettu hyväksynnällä) on sinulla oikeus vaatia että me poistamme sinun henkilötiedot.
 • Oikeus rajoittaa käyttö: Joissakin olosuhteissa,esim.jos kiistät että henkilötietosi on oikeat tai jos väität että meillä on valtuutettu kiinnostus käyttää tietojasi, on sinulla oikeusvaatia että tietojesi käyttö rajoitetaan ratkaisun löytämiseen saakka.
 • Oikeus väittää käyttämistä: Joissakin olosuhteissa, esim. jos kyseenalaistat meidän valtuutetun kiinnostuksen tietojesi käyttämiseen, on sinulla oikeus huomauttaa/vastustaa syistä jotka liittyvä  tilanteeseesi.
 • Oikeus tietojensiirretävyydelle: Jos henkilötietojesi käyttö suorittuu automatiseeratusti sinun hyväksyntäsi tukena tai jotta me voimme täyttää sopimuksen meidän välillä on sinulla oikeus vaatia henkilötietosi koneellisesti luettavaksi joka mahdollistaa siirtämisen muille henkilötietovastuullisille.
 • Oikeus valittaa valvontaviranomaisille: Sinulla on oikeus tehdä valitus meidän käyttöstä henkilötiedoistasi toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.


Jos käyttömme henkilötiedoistasi tehdään hyväksyntäsi tukena niin sinulla on oikeus kumota hyväksyntäsi milloin tahansa (tämä ei vaikuta käyttöä jonka olet hyväksynyt ennen kumoamista) ottamalla yhteyden meihin tai vaihtamalla asetuksia palveluissamme.

 Me pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin jos haluat käyttää joitakin oikeuksiasi. Jos haluat saada tietosi voit ladata rekisteriotelomakkeen ja lähettää sen meille kirjeenä. Löydät sen täältä:https://www.brl.se/dokument/blankett_registerutdrag.pdfaist

Muutoksia  tietosuojapoliitikassa

Me voidaan tehdä muutkosia meidän tietosuojapolitiikassa. Sen tähden on tärkeää käydä säännollisesti tarkastamassa uusin versio. Muutokset julkaistaan tällä sivulla. Jos muutokset on suuria ilmoitamme niistä selkeämmin, esim. sähköpostin kautta. Jos me muutamme tätä tietosujapolitiikka niin että se vaikuttaa siihen miten me käytämme henkilötietojasi niin ilmoitamme sinulle mitä toimeita sinun on otettava käyttöön seurataksesi muutoksia. 


Yhteys

 Meillä on oma tietosuojavastaava joka tarkistaa että käytämme henkilötietojasi oikein. Yhteustiedot hänelle:dataskydd@brl.se.


Versio

Senast uppdaterad 2018-05-22.s

Kirjaudu sisään