Pesu ja puhdistus

Suodatus Piilota suodattimet
Suodata
Hinta
Tavaramerkki
    BVE Chemical Guys Meguiar's Werified by WER
Tuotetta on varastossa
    Ei Kyllä
Näytä lisää...
1  2  3 Seuraava »

Pesu ja puhdistus

Känslan av en nytvättad bil är svårslagen! Här hittar du produkterna för ett skinande resultat!

För att tvätta bilen på ett enkelt men effektivt sätt så kommer här en kort vägledning om hur du skall göra för att få bästa möjliga resultat!

Avfettning: För att minimera risken för tvättrepor och för att få en så ren bil som möjligt rekommenderar vi att du använder dig av en avfettning för att lösa upp hårt sittande smuts innan du schamponerar bilen. De vanligaste är alkalisk & kallavfettning.
Den alkaliska avfettningen används för att lösa upp "vanlig" smuts såsom insekter, damm & trafikfilm. Kallavfettning används istället för att att lösa upp tex olja, fett & tjära/asfalt. Även fälgarna bör göras rent, till detta använder du en fälgrengöring som är anpassad för grov smuts samt bromsdamm.

Schamponering: För att få sin bil ren måste man få bort den så kallade "trafikfilmen", gör du inte detta riskerar du att få en grå hinna över bilen när den torkat. Använd ett schampoo med vax i för att få bilen lättvättad samt ge bilen ett skydd samt en härlig glans & lyster.
Använd alltid en ren svamp/tvätthandkse när du tvättar din bil för att minimera skador på lacken och svampa alltid uppifrån och ned!
När du schamponerat och spolat av bilen bör du alltid torka bilen samt dörrgångar med en duk anpassad för ändamålet, detta för att slippa eventuella kalkfläckar samt fula ringningar som torkar in och drar ned helhetsintrycket!

Rengöring: Har du tänkt att polera eller vaxa din bil för att få ett ännu bättre resultat som kommer fånga många blickar så är det alltid rekommenderat att lera din bil. Detta innebär att du har en lerbit som du gnider över lacken för att bli av med eventuell flygrost, kåda & nedfall. När du gjort detta bör du ha en slät och len lack utan fastsittande smuts.

Kirjaudu sisään

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

MERKINTÄ. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnanalennuksen toteutumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.