Returhantering

Som kund hos BRL Electronics har du rätt att ångra ditt köp inom 60 dagar från det datum du mottagit produkten.
För att få returnera en vara måste produkten och produktförpackningen vara i oförändrat skick (som när du köpte den). Varan ska skickas väl emballerad, i fint skick och i originalkartong. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Returrätten/ångerrätten gäller inte specialbeställda varor som inte finns i vårt ordinarie sortiment. Vid retur av delar i ett paket där priset är rabatterat betalar kunden ordinarie pris för den enskilda produkten som behålls i kundens ägo.

Rätten att returnera gäller inte tillklippta produkter som t.ex. kablar och tyger på löpmeter eller specialbyggda produkter som baslådor anpassade efter en specifik bil. Produkter som i och med användande kan anses icke sanitära, som exempelvis in-ear hörlurar, godkännes ej om förpackningen är bruten. Rätten att returnera gäller heller inte produkter som transporteras på pall.

På det belopp som ska återbetalas har BRL Electronics rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde.  Om och i den mån sådan värdeminskning beror på att du har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion kommer aktuell procentsats för ett värdeavdrag vara 20%. Om varan anländer skadad, tillbehör saknas på returnerad produkt eller inre/yttre emballage saknas/skadats kommer avdraget bedömas på plats av BRL Electronics.

Returavgift:
1-3kg             13 Euro
3-5kg             16 Euro
5-10kg           19 Euro
10-15kg         23 Euro
15-20kg         27 Euro
20-up På begäran


För att göra en retur följer du länken nedan och fyller i alla uppgifter.
Till returhanteringen

Kirjaudu sisään