Pioneer DMH-G220BT & GAS SILVER-högtalare | GAS | Autohifi | Brl.se

Autohifi / Pakettiratkaisut / Autostereopaketit

Pioneer DMH-G220BT & GAS SILVER-högtalare

Välljudande paket med DMH-G220BT från Pioneer och de detaljrika GAS SILVER-högtalarna!

Tuotenro
SETDMHG220PKT2
Pioneer
Pioneer DMH-G220BT & GAS SILVER-högtalare ryhmässä Autohifi / Pakettiratkaisut / Autostereopaketit @ BRL.se  (SETDMHG220PKT2)
Pioneer DMH-G220BT & GAS SILVER-högtalare
Kampanja
€429 / €350
Du sparar €79
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Lkm:

Varaston tila
Toimitusaika
  • 60 päivän palautusoikeusVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Tuki ruotsiksi ja englanniksiVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Myymälävarasto

Kuvaus

Välljudande paket med Pioneer DMH-G220 och de detaljrika och fylliga GAS SILVER-högtalarna som tar ljudet i bilen till en helt ny nivå!

Pioneer DMH-G220
 är en en stereo med en 6.2" klar och tydlig skärm. Här hittar du stöd för Bluetooth, AUX samt även USB och garanterar att du kan spela just din musik under dina resor, oavsett om det är på telefonen eller ett USB-minne. Via USB kan du spela upp musik och videofiler. Det här är en stereo som garanterat maximerar underhållningsfaktorn i din bil!

  • Ingång för backkamera
  • 6.2" Clear Type-skärm
  • Bluetooth, AUX & USB
  • 7-bands grafisk EQ
  • 2 par lågnivå


Ta med dig musiksamlingen!
DMH-G220BT är en bra grund till ett fint ljud i bilen. Bluetooth, USB och AUX innebär goda möjligheter att spela upp musiken ur din samling genom ett USB-minne, eller streaming direkt Spotify, Tidal och Apple Music trådlöst genom Bluetooth. Otroligt smidigt! De två par lågnivåutgångarna ger goda möjligheter att bygga ut ljudet med externa slutsteg för ännu högre ljudkvalitet. Här finns även möjlighet, genom den 7-bands grafisk EQ, att anpassa ljudet efter tycke och smak.

Stöd för backkamera
Ibland kan det vara svårt att se bakåt när man backar, men inte med denna maskin! Koppla in en backkamera och få full kontroll över omgivningen när du backar och parkerar. 

GAS Silver framhögtalare
GAS efterlängtade Silver-serie bjuder på ett fylligt och detaljrikt ljud som få i prisklassen kommer i närheten av.En konstruktion med väl utvalda och välbeprövade material ger en balanserad och trevlig ljudåtergivning. Högtalarna levereras med högtalargaller, kablar och skruvar. Välj själv vilken storlek på koaxialhögtalaren du vill ha.

GAS Silver bakhögtalare
3-vägs 6x9" högtalren i GAS nya silver-serie är tack vare den höga känsligheten väldigt lättdriven. Mellanregister och diskant i silke gör att ljudbilden blir mjuk och behaglig. Snygg och diskret design med heltäckande galler gör att de passar in i alla installationer. Högtalarna levereras med högtalargaller, kablar och skruvar.

För dig som inte har plats med 6x9" så går det givetvis bra att välja 4", 5.25" eller 6.5" som bakhögtalare.

Lue lisää

Suositut paketit tämän tuotteen kanssa

Myymälävarasto

Tietoja tuotemerkistä

Pioneer har alltid varit en drivande kraft och del av bilstereomarknaden världen över. Med en stor marknadsandel av huvudenheter som säljs världen över vet man att en produkt från Pioneer alltid levererar på hög nivå!
Pioneer

Olet äskettäin katsonut

Pioneer DMH-G220BT & GAS SILVER-högtalare
-18%
Välljudande paket med DMH-G220BT från Pioneer och de detaljrika GAS SILVER-högtala...
€429
€350

Samanlaisia tuotteita

Historiaasi liittyvät tuotteet

iSimple 3in1 USB laddning - USB C/ Micro / Lightning
iSimple 3in1 USB laddning - USB C/ Micro / Lightning färg
€23
GAS PRO 80.4
GAS PRO 80.4 är ett fyrkanalssteg som lämnar 4x80W RMS i 4 ohm.
€200
Nedis 3,5mm AUX kabel, hane till hane, 1m
3,5mm AUX kabel från Nedis som låter dig strömma musik till din bilstereo eller f...
€5