GAS XF692 PRO SPL 6x9tum i GAS PRO SPL-låda med GAS PRO 80.2 | GAS | Autohifi |

Autohifi / Kaiuttimet / SPL-sarja

GAS XF692 i PRO SPL-låda med GAS PRO 80.2

Ett paket som bjuder på bra tryck och höga ljudvolymer!
Tuotenro
SET469PXF69P8
GAS
GAS XF692 i PRO SPL-låda med GAS PRO 80.2 ryhmässä Autohifi / Kaiuttimet / SPL-sarja @ BRL.se (SET469PXF69P8)
GAS XF692 i PRO SPL-låda med GAS PRO 80.2
Kampanja
€639 / €600
Du sparar €39
Varaston tila
Toimitusaika
 • 60 päivän palautusoikeusVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Tuki ruotsiksi ja englanniksiVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Myymälävarasto

Kuvaus

GAS BEAT PRO 80.2 är tillfälligt slut och ersätts tillfälligt med Hertz HCP 2

Ett paket som bjuder på bra tryck och relativt höga ljudvolymer, samt en bred återgivning av det totala frekvensomfånget tack vare 6x9" SPL-koaxialerna. SPL-lådan i detta paket erbjuder också något unikt - välj mellan portat eller slutet läge Optimalt med ljudtryck eller mer välljud och kontroll. Slutsteget som ingår i paketet är det populära GAS PRO 80.2.


Glöm inte att du måste parallellkoppla högtalarna två & två innan du ansluter dem till lådans terminaler. Detta för att du ska nå lämplig impedans och få ut maximalt med effekt till högtalarna. 


GAS XF692 PRO SPL
 är ett par koaxialhögtalare, speciellt utformade för SPL. Dessa 6x9" högtalare är perfekta för dig föredrar att montera koaxialhögtalare, men fortfarande vill ha ordentligt mycket ljud. En rejäl konstruktion, 1.5" talspole och ett ordentligt samt coolt horn till diskanten ger XF692 rätt förutsättningar för att leverera höga ljudvolymer och ordentligt tryck. Högtalarna är också utrustade med ett inbyggt galler som skyddar högtalarna och ger dem ett riktigt coolt utseende! 

 • Koaxialhögtalare utvecklade för SPL
 • 100W RMS / 200W MAX
 • 90 dB känslighet
 • 4 ohm impedans
 • Diskantkon i aluminium & horn för optimal spridning
 • 1.5" talspole

Diskantens kon är tillverkad i aluminium vilket ger en tillfredsställande återgivning av de högre frekvenserna. Den högljudda diskanten kompletteras väl av ett rejält mellanregister som återger de lägre frekvenserna med ett ordentligt tryck. Korgen är framtagen i gjuten aluminium och diskanten är av orangefärgad titanium. Hornet till diskanten, också i klassisk GAS-anda är inte bara coolt utan sprider även ljudet mycket bra. Noga utvalda material och precist avstämda högtalarelement bidrar till en förstklassig ljudbild. GAS XF692 ger ett välbalanserat ljud och tål riktiga höga ljudvolymer. 

GAS XF692 är ett utmärkt val för såväl montering i dörrar som i hatthyllan! I hatthyllan får man generellt en utmärkt ljudspridning som bidrar till ett starkt och fylligt helhetsljud. Högtalaren kommer med en inbyggd kondensator som ser till att mellanregistret och diskanten spelar rätt frekvenser. 


GAS PRO 80.2 är ett tvåkanalssteg som lämnar 2x80W RMS i 4 ohm. Steget lämnar tillräckligt med effekt för att driva de flesta fram- eller baksystem med god marginal och använder sig av en Klass AB-teknik. Mångsidigheten gör att du även kan använda detta slutsteg som en basförstärkare genom att bryggkoppla och få 1x240W RMS i 4 ohm.

 • Klass AB
 • 2x80W RMS 4ohm
 • 2x120W RMS 2ohm
 • 1x240W RMS 4ohm bryggat

   

GAS PRO 80.2 är en vidareutveckling av tidigare PRO AMP-serier där man återigen har skapat ett slutsteg med högkvalitativa ljudkomponenter i ett fantastiskt prisläge.

Jämfört med tidigare två ger GAS PRO 80.2 nu ännu mer effekt. Steget är väldesignat med kanter i orange färg och en diskret GAS-logga på toppen.

Slutstegets användningsområde är brett. Använd det till dina 6x9" högtalare eller ditt framsystem och det spelar med fullkontroll. Vill du bryggkoppla steget kan du få ut hela 1x240W i 4 ohm och använda som en basförstärkare.


GAS PRO SPL-låda 4 x 6x9 tum är en låda gjord för SPL och montering av 6x9" högtalare. Detta gör att du får ett riktigt grymt ljudtryck, samt en snygg och smidig installation utan att behöva göra åverkan på bilens interiör. Det fina med denna låda är att du själv väljer om den ska vara portad eller sluten. På sidan av lådan kan du plocka loss sidopanelerna och få lådan portad. Något som ger rätt förutsättningar för ett maximalt ljudtryck. Om du önskar mer välljud låter du sidopanelerna sitta kvar, med hjälp av medföljande skruvar. (se bild) 

Lådan är gjord i MDF och är dämpad med ull för bättre ljud. Kablar sitter redan anslutna förberedda i lådans terminaler för att göra montering enkelt och smidigt. Det sitter dessutom ordentliga terminaler i lådan för en säker och stabil anslutning från slutsteget. 

 • Välj enkelt mellan portad och sluten konstruktion
 • Gjord i MDF
 • Kablar är redan anslutna och förberedda i lådan
 • Dämpull för bättre ljud
 • Ordentliga terminaler

Denna låda är speciellt utformad för GAS PRO SPL-högtalare.


Lue lisää

Suositut paketit tämän tuotteen kanssa

Suositellut tarvikkeet

GAS PP2 Kabelkit 10mm²
GAS PP2 är ett 10mm² kabelkit med 100 % koppar. 
€60
GAS T-shirt
-33%
T-shirt från GAS med snyggt tryck på fram och baksida!
€30
€20

Myymälävarasto

Tietoja tuotemerkistä

GAS är ett namn som ständigt ligger längst ut på tungspetsen när det kommer till billjud. Det är ett varumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ljudkomponenter till bil och som ständigt förnyar och förbättrar sina produkter. Produkterna förändras, men konceptet förblir detsamma. Att erbjuda högkvalitativa ljudprodukter, till ett pris som ytterst få konkurrenter har möjlighet att matcha - utan att någonsin tumma på kvaliteten!
GAS

Olet äskettäin katsonut

GAS XF692 i PRO SPL-låda med GAS PRO 80.2
-6%
Ett paket som bjuder på bra tryck och höga ljudvolymer!
€639
€600

Historiaasi liittyvät tuotteet

GAS T-shirt
-33%
T-shirt från GAS med snyggt tryck på fram och baksida!
€30
€20
GAS PP2 Kabelkit 10mm²
GAS PP2 är ett 10mm² kabelkit med 100 % koppar. 
€60