Black Friday - kotihifi

Suodatus Piilota suodattimet
Suodata
kampanjfilter
Pris
Tuotemerkit
    Arcsound Audio Pro Audio Technica Bose Custom Design Dayton Audio DIESEL DLS Dynavoice Elipson iEast Magnat Master & Dynamic Monitor Audio Music Hall NEDIS Norstone Onkyo Pioneer Proson Sony System One Tangent TEAC Volumio WiiM Yamaha
Magnat Signature 905 golvhögtalare, svart par

Black Friday-deals

26
€1983 €2677
Audio Pro A28 & SW-5 aktivt 2.1 högtalarpaket, vit

Black Friday-deals

26
€694 €940
Volumio Primo Hi-Fi Edition, nätverksspelare

Black Friday-deals

34
€426 €645
Dynavoice Definition DF-8 golvhögtalare, ek par

Black Friday-deals

2
€980 €999
Audio Pro A38 & Drumfire II, tungt multiroompaket

Black Friday-deals

18
€1387 €1684
Dynavoice Magic F-7 EX V3 5.1 högtalarpaket, vit

Black Friday-deals

41
€694 €1186
Dynavoice Definition DF-8 golvhögtalare, svart par

Black Friday-deals

41
€594 €999
Proson Arctic 3.5mm-2x RCA-hane, 0.5 meter

Black Friday-deals

12
€22 €25
Magnat MA700 & Magnat Signature 503 svart, stereopaket

Black Friday-deals

34
€1041 €1585
Magnat MR780 & Magnat Signature 703 svart, stereopaket

Black Friday-deals

32
€1488 €2180
Näytä lisää...
1  2  3  4  ..22  Seuraava»

Black Friday - kotihifi

Black Week ja Black Friday -tarjoukset Kotiäänelle

Tervetuloa kotiäänentoiston Black Friday -tarjousten ehdottomalle huippupaikalle! Olet sitten musiikin ystävä, elokuvafani tai yksinkertaisesti haluat päivittää kotiviihdejärjestelmäsi, Black Friday ja Black Week ovat täydelliset ajankohdat muuttaa kotisi ääniparatiisiksi. Tutustu eksklusiivisiin tarjouksiimme kaiuttimista, vahvistimista ja lisävarusteista viedäksesi äänikokemuksesi uudelle tasolle. Tarjoamme laadukkaita tuotteita, kuten Magnat, Dynavoice, DLS, Yamaha, Klipsch, Marantz ja monet muut.

Black Friday Kotiteatteri

Nosta elokuvaillat uudelle tasolle Black Friday -tarjouksillamme kotiteatterijärjestelmille. Upoupeiden surround-äänisarjojen avulla, jotka sisältävät kaiuttimet, kotiteatterivahvistimen ja subwooferin, voit uppoutua jokaiseen yksityiskohtaan suosikkielokuvissasi kuten koskaan ennen samalla nauttien uskomattomista säästöistä.

Black Friday Langattomat Kaiuttimet

Koe langattomuuden mukavuus langattomien kaiuttimien avulla. Olitpa matkalla ja etsit kannettavaa Bluetooth-kaiutinta tai haluat monihuone-Wi-Fi-kaiutinjärjestelmän kotiisi, meillä on täydelliset vaihtoehdot tarpeisiisi. Nauti suosikkikappaleidesi suoratoistosta vaikuttavalla äänenlaadulla.

Black Friday Soundbar

Päivitä litteän TV:si ääni Black Friday -tarjouksillamme soundbareilla. Hyvästit ohuelle ja vaimealle TV-äänelle ja tervetuloa täyteläiseen ja kiehtovaan ääneen. Valikoimastamme löytyy soundbareja huippumerkeiltä, jotka on suunniteltu täydentämään kotiteatterikokemustasi samalla kun säästät rahaa.

Black Friday Hi-Fi

Lydentekniikasta kiinnostuneille, jotka etsivät äänen täydellisyyttä, meillä on Black Friday -tarjouksia Hi-Fi-äänijärjestelmistä. Tutustu huippulaadukkaisiin äänijärjestelmiin, levysoittimiin ja kaiuttimiin, jotka tarjoavat poikkeuksellista selkeyttä ja yksityiskohtia jokaiselle äänelle. Syvenny suosikkimusiikkiisi kuin koskaan ennen näiden erityistarjousten avulla.

Kotiäänijärjestelmän lisävarusteet

Täydennä kotiäänijärjestelmääsi valikoimallamme lisävarusteita. Löydät Black Friday -tarjouksia kaiutintelineistä, äänikaapeleista, huonekaluista ja muista tuotteista, jotka varmistavat kaiutinjärjestelmäsi parhaan mahdollisen toiminnan. Nämä lisävarusteet on suunniteltu parantamaan kokonaiskokemustasi ja pitämään äänijärjestelmäsi järjestyksessä ja siistinä.

Black Friday Levysoittimet

Analogisen äänen ystäville meillä on myös Black Friday -tarjouksia levysoittimille. Herätä vinylilevyjen ilo uudelleen ja aloita suosikkileviesi kuuntelu valituilla levysoittimilla huippualennetuilla hinnoilla. Levysoitin on myös täydellinen joululahja!

Älä missaa näitä eksklusiivisia Black Friday -tarjouksia kotiäänelle. Riippumatta siitä, rakennatko kotiteatterijärjestelmää, päivitätkö äänijärjestelmääsi vai parannatko päivittäistä musiikkielämääsi, meillä on oikeat tarjoukset tarpeisiisi ja budjettiisi sopiviksi. Valmistaudu uppoutumaan upeaan äänenlaatuun vertaamattomin hinnoin vuoden Black Friday -kampanjassa! Ja älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Kirjaudu sisään