Historia

BRL HISTORIA

BRLällällä liittyy kaikki ääneen ja kuvaan, kotiin sekä autoon .Meiltä saat aina parhaan kuuloelämyksen jokaisen kulutetun euron eteen!


BRL aukaisi ensimmäisen myymälänsä vuonna1992 Örebrossa joka johti välittömään menestykseen. Ensimmäinen postimyyntiluettelo lähetettin vuonna 1993 ja asiakkaat ympäri maata sai mahdollisuuden ainutlaatuisiin hintoihin ja tarjouksiin. Vuonna 1996 aukesi myymälä Karlstadissa jossa pian voitettiin kaupunkilaisten sydämmet. Vuonna 1997 pidettiin avajaiset Borlängenin myymälässä. Bassot ja vahvistimet GASilta otettiin käyttöön vuonna 1997 ja myynti sai kunnon vauhdin.  BRLsta tuli Euroopanmestari vuonna 1998 GASin tuotteilla dBssä (Äänenpaine).

Suosittu verkkokauppa avattiin vuonna 1998 nimellä www.bilradiolagret.com. Muutamien intensiivisien laajennusvuosien jälkeen vaihdettiin nykyiselle nimelle www.BRL.se.

BRL Trollhättanissa avasi ovensa vuonna 2002, samana vuonna jolloin BRL juhli 10-vuotis merkkipäiväänsä ja vuoden 2003 aikana BRL pääsi edustamaan amerikalaista Rockford Fosgate ruotsissa ja päätyi myös Europamestariksi automultimediassa samana vuonna. Myymälät kehittyivät ja laajentuvat vuosien varella kuten myös verkkokauppa ja valikoimaa laajenetaan kotiteatterimerkillä System One,jonka asiakkaat ottivat vastaan avoimin sylein ja josta myös tuli myyntimenestys.

Myymälä Jönköpingissä avattiin vuonna 2011. Verkkokauppa ja myynti myymälöissä ympäri ruotsia on kehittynyt suurella menestyksellä ja asennukset sekä  installaatiot ovat lisääntyneet vuosien varrella sekä koteihin että autoihin. Kaikki myymälät hoitavat erillaisia asennuksia päivittäin, sekä pieniä että isoja.

Keväällä 2015 aukeni kuudes myymälä Mölndalsvägenillä 19 Göteborgissa ja syksyn aikana  avattiin myös uusi kotisivu, joka sovellettiin ja valmistettiin tulevaisuuteen jossa BRL näkee verkkopalvelun isona kanavana uusien asiakkaiten ja jo asiakaina olevien kohtaamiseen. Kaikilla asiakkailla ei ole mahdollisuutta käydä fyysisessä myymälässä mutta verkkokaupan kautta aukenee mahdollisuus jokaiselle asiakkaalle nähdä myymälän tuotteet ja ostaa ne netin kautta suoraan kotiin. 

Vuonna 2017 laajennettin yritystä avaamalla lisää myymälöitä ja niin aukesi kauniin Oskarshamnin myymälän ovet. Seitsemäs BRL-myymälä lisää toimintaaluetta vielä enemmän ja antaa meille ja asiakkaillemme mahdollisuuden kohdata paikan päällä, jossa me jakamalla yhteisen kiinnostuksen ääniin sen kaikissa muodoissa haluamme luoda pitkäaikaisia asiakas ja ostosuhteita.

Kesäkuussa vuonna 2018 tavoitettiin tärkeä merkkipaalu kun BRL Norjassa yleistyi.Nyt avautui markkinapaikka online kaikille hifinharrastajille meidän lähimmässä naapurimaassa. 

 Maaliskuusta 2016 lähtien meillä on korkein luottokelpoisuus  Bisnode Kreditiltä. Tämä antaa sinulle asiakkaana ja hankkijana turvallisuuden siittä että meidän liikennetoiminta on hyvinvoiva ja pysyvä. Soliditet.se kirjoittaa AAA-todistuksesta näin:

“ Korkein luottokelpoisuus jonka osakeyhtiö voi saada  on AAA. Muun muassa vaaditaan että yrityksen liikevaihdon on oltava enemmän kuin 2 miljoonaa kroonoa, on toiminut vähintään 10 vuotta  ja yrityksen avainluvut ovat huomattavasti korkeampia kuin teollisuuden keskiarvo." 

Miksi tämä menestys?
BRL on jo vuodelta 1992 jolloin yritys aloitti toiminnan pitänyt asiakkaan keskipisteenä ja tavoittanut siihen että asiakas saa mahdollisemman paljon äänikokemusta rahallallansa, ja mahtavan elämyksen sekä muokatut ratkaisut juuri hänen toiveitten mukaan.

Suuri asiantuntemus ja keskittyminen tavoittaa parhaat äänikokemukset olemme vuodesta 1997 kehittäneet omia tavaramerkkejä, GAS autohifiin ja System One kotihifiin. Tämä on antanut meille ainutlaatuisen mahdollisuuden saada tuotteet korkeimmasta luokasta ja samalla pystyä pitämään hinnat niin alhaalla kun vain mahdollista. 

Katkaisemalla monet välikädet ja menemällä suoraan tehtaille, tulee tuoteitten hinnoista halvemmat,ylläpitäen saman korkean laadun ja luokan jota vain voi saada muuten kalliimiilta tuotteilta. 

Tämä on yksi monista syistä miksi sinun kannattaa valita BRL.